STE PRIPRAVLJENI

NA KVIZ?

Se sprašujete, ali ste kot popotnik rojeni pod srečno zvezdo? Izpolnite naš kviz in ugotovili boste.

Vas na potovanjih spremlja sreča?

Izberite prave odgovore na spodnja zabavna vprašanja in kviz vam bo razkril, ali ste kot popotniki rojeni pod srečno zvezdo. Se zapletom večinoma ognete ali ste magnet za nesrečne prigode? Le par vprašanj in hitro bo vse jasno. Štiri, tri ... zdaj!

Rešitev kviza s predlogi za sončne jesenske izlete in dodatno enkratno ponudbo boste prejeli po izpolnitvi spodnjega obrazca.

1. Radi bi celo družino peljali na Bali. Če bi zdaj pogledali cene letalskih vozovnic, bi:

2. Na kamniti plaži so tudi morski ježki:

3. Odvezane vezalke so v vaši družini krive za:

4. Kolikokrat ste na potovanju že zamudili avtobusno povezavo?

5. Koga ima sreča raje?

6. Ko potujete z vlakom:

7. V času naslednjih počitnic se boste odpravili na:

8. Če ste kdaj taborili v dežju, je:

9. Restavracijo v tujini izberete glede na:

10. V apartmajski sobi ste že našli:

11. Da bi odgnali nesreče, boste na dopust odšli z:

12. Letos ste prvič poskusili supati in:

13. Sreča na dopustu je:

14. Ob vsaki smuki doživite:

15. Kolikokrat na dan vam pade kaj iz rok?

16. Koliko časa stojite na eni nogi?

17. Ko se nerodno spotaknete:

18. Moja družina potuje varno. Zavarovanje bi izbral samo:

1/3

BI RADI IZVEDELI, KAKŠEN JE REZULTAT?

Izpolnite spodnji obrazec in prejeli boste rešitev kviza s predlogi za sončne jesenske izlete, kodo za popust in enkratno ponudbo za zavarovanje.

Prejmite SMS kodo za 30% popust na kovčke*

Dajem privolitev Adriaticu Slovenici d.d za obdelavo mojih podatkov za spodaj opisani namen.

Dobra izkušnja, prilagojena vašim potrebam in zahtevam s končnim ciljem optimalne zavarovalne zaščite je naše glavno vodilo pri uporabi vaših osebnih podatkov. Z njimi ravnamo v skladu z EU Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR) in veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov.

Z vašo privolitvijo vam bomo omogočali dostop do prilagojene ponudbe zavarovanj in drugih storitev vašim potrebam, vse do preklica. Želimo si, da ste o spremembah, novostih in ugodnostih ustrezno obveščeni, zato bomo vaše podatke uporabili za namen trženja oziroma sklepanja zavarovalnih pogodb in vašega zadovoljstva kar obsega naslednje aktivnosti in oblike obdelave: obveščanje o novostih poslovanja oziroma ponudbi, spremljanje vašega nakupnega obnašanja kot stranke (tudi za pretekla obdobja), statistično obdelavo, segmentacijo, profiliranje, pošiljanje ponudb, oglasnega gradiva, voščilnic, revij, časopisov in vabil na informativne dogodke ter v zvezi s prej navedenim tudi telefonsko, pisno in elektronsko kontaktiranje (na vase kontaktne podatke) ter zbiranje naročil.

Vaše interese, temeljne pravice in svoboščine varujemo v skladu z vsemi predpisanimi zahtevami in najvišjimi dobrimi praksami ter ob tem zagotavljamo varno uporabo podatkov, ki se nanašajo na vas. Vašo privolitev za obdelavo vaših osebnih podatkov za navedeni namen lahko kadarkoli prekličete brez kakršnihkoli posledic. Glede vaših pravic v zvezi z obdelavo osebnih podatkov, ki nam jih z vašo privolitvijo dajete v obdelavo in načinov uveljavljanja vaših zahtevkov, si oglejte našo celovito Informacijo o obdelavi osebnih podatkov, ki vam je vedno na razpolago na www.as.si/vop. Lahko vam jo, preden nam podate svojo privolitev, dostavimo tudi v pisni obliki, če jo naročite preko naše brezplačne telefonske številke 080 11 10.

*Dodatno boste preko SMS-a prejeli kodo za 30% popust pri nakupu kovčkov American Tourister Wavebreaker v spletni trgovini Toko.